Vezetőségi megbeszélés 2012. október 15-én

Jelen voltak:
  • Sarnyai Ilona elnök
  • Kapcsos Gergely elnökségi tag
  • Hegyes Ferenc elnökhelyettes
Témák:
  • a Bajnokság állása és egyéb asztalitenisz versenyek
  • a boccia szakosztály helyzete
  • az Egyesület gazdasági helyzete
  • új tagok

1. Keddenként játszott bajnoki mérkőzéseinken érezhető a fejlődés és az igyekezet. Szorgalmas munkával az eredményesség tovább növelhető, a Bajnokságban a tavalyinál 1-2 hellyel előkelőbb helyezés elérése a cél.

Két nagy verseny áll még előttünk, a Sasváriné, Paulik Ilona Emlékkupa november 10-én, és a Mozgáskorlátozottak TOP12 Asztalitenisz Bajnoksága november 11-én.

A ráhangolódásban az október 21-ére tervezett Házi Bajnokság segít, amelyre 3 vendéget hívtunk, így összesen 9-en versengünk majd a kupáért.

2. A sikeres miskolci szereplés után hidegzuhanyként ért bennünket kora ősszel a hír, hogy Kerekes Éva kényszerű munkahely változtatása miatt nem tudja tovább folytatni a bocciások irányítását. Sajnáljuk a távozását, hiszen lelkiismeretesen látta el a feladatát és a sikerek sem maradtak el. Mivel a MEREK visszalépett a boccia sport támogatásától, felkértünk két szülőt a heti két edzés megtartására és az évi 4-5 versenyen való részvétel megszervezésének feladatára. Évinek sok sikert kívánunk, és köszönjük eddigi munkáját!

A bocciásoknak október 28-án rendezzük a Házi Bajnokságot, novemberben pedig Pécsett vesznek részt egy országos versenyen, amelynek megrendezése egyelőre bizonytalan.

3. Sikeres 2. félévet zártunk, a korábban a II. kerületi önkormányzattól kapott támogatás mellett jelentős 1%-os bevételre tettünk szert és nyertünk a NEA működési pályázatán is. Jövő évi működésünk biztosítottnak tűnik.

4. Két új érdeklődő jelentkezett asztaliteniszezésre. Reméljük nálunk maradnak és új asztalitenisz versenyzőkkel bővül az Egyesület taglétszáma.